Wandelen en fietsen

Even buiten de drukte van de stad, ligt midden in het Brabantse land ons gezellige Café Feesterij 't Engeltje. Wij zijn een pleisterplaats voor fietsers en wandelaars maar ook voor de motorrijder en de automobilist een ideale plaats om er even uit te zijn. Even een korte stop voor een hapje te eten op ons terras, een gezellig drankje en een praatje.

 

Je voelt je direct uit de sleur van alledag. Ons café is stijlvol ingericht met een bar die de gemoedelijke sfeer uitademt. In het interieur vindt U natuurlijk de nodige oude (boeren) werktuigen maar ook een verzameling van meer dan 100 engelen !!!

 

Fietscafé ’t Engeltje is een perfecte uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen.  ‘t Engeltje is centraal gelegen aan de fietsknooppuntenroute, tussen Boswachterij Dorst, de Chaamse Bossen en het Prinsenbos. U kunt heerlijk fietsen en wandelen langs de kunstroute in het natuurgebied Surea, het landgoed Valkenberg, U kunt een ronde fietsen rond de vliegbasis, etc. Kortom genoeg te doen in de omgeving van ’t Engeltje.

 

U kunt Uw E-bike bij ons opladen.

In samenwerking met Gemeente Gilze-Rijen biedt café 't Engeltje de volgende fiets- en wandelmogelijkheden. Klik op onderstaande routes om deze te downloaden.

Hoofdmenu

happen en trappen.jpg