Arrangement Sint Anneke 2

Hoofdmenu

Hoofdmenu

Jullie worden deze dag ontvangen bij Café 't Engeltje met een bakje koffie of thee met iets lekkers erbij.

In het kort wordt de geschiedenis van St. Anneke verteld.

Molenschot is al jaren een bedevaartsoord, hier wordt de heilige Anna vereert.

Het gezegde gaat; Annekes gaan naar de heilige St. Anneke voor een manneke maar ook voor een "kiendje"; een kinderwens die in vervulling mag gaan.

 

Na de koffie lopen we naar de kapel waar ruimte is voor een moment van stilte en bezinning. Hoe speelt dit alles in jou leven?  Hoe is het met jouw manneke of Anneke? Wat wil jij "geboren" laten worden? Wat is heilig voor jou?

 

Afhankelijk van het weer, maken we bijvoorbeeld een ontspannende boswandeling of we gaan creatief aan de slag in de zaal van het Engeltje. Er zijn verschillende manieren om je innerlijk te verbeelden. Tekenen, schilderen of een collage maken. De workshopgeeftser (Els Dikmans) is kunstzinnig, dynamisch coach en kent allerlei (dynamische) spelvormen die ingezet kunnen worden. Afhankelijk waar de situatie of de groep om vraagt. Luchtig met een hoge fun factor, of is er juist behoefte aan inzicht en ontspanning. Beide is mogelijk!

 

Vooraf bespreken we jullie wensen en bieden zo een workshop op maat aan.

 

We sluiten deze bijzondere (mid)dag af met een (h)eerlijke Brabantse lunch of een hemels diner bij het Engeltje.

 

Dus beste Annekes en mannekes, voel je welkom bij Anna en in de Engel in Molenschot.

Klik hier voor meer informatie over de workshopgeefster Els Dikmans.

Deze workshop wordt aangeboden vanaf 4 personen. De kosten zijn €49,50 p.p. Dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers vooraf, een lunch en de workshop.